19 maart: slotdebat gemeenteraadsverkiezingen

Home > Nieuws > 19 maart: slotdebat gemeenteraadsverkiezingen

19 maart: slotdebat gemeenteraadsverkiezingen

RSS
Dit item is verlopen op 20-03-2018.

Maandagavond 19 maart is van 20.00 - 22.00 uur het slotdebat in de hal van het gemeentehuis. Aan dit debat nemen alle Barendrechtse lijsttrekkers deel. Iedereen is van harte welkom het debat bij te wonen. Ook wordt het debat live uitgezonden via Exxact Barendrecht.

Thema's

Naast de lokale thema’s zoals Duurzaamheid, Veiligheid en de BAR-samenwerking komen prikkelende stellingen aan bod die door inwoners zijn aangedragen. Ook op de avond van het debat kunt u nog stellingen deponeren. De beste stellingen komen tijdens het debat aan bod.

Deelnemers slotdebat

Tijdens het slotdebat komen alle lijsttrekkers vier keer aan het woord. Zij worden vooraf niet op de hoogte gebracht van de onderwerpen, waarover zij aan het woord komen. De deelnemers aan het debat zijn: Lennart van der Linden (EVB), Peter Luijendijk (CDA), Matthijs van der Welle (VVD), Leendert Mijnders (SGP/ChristenUnie), Marcel van Prehn (D66), Reshma Roopram (PvdA) en Arie Kooijman (GroenLinks). De avond wordt begeleid door debatleider Hans Groenendijk.

Afsluiting

Na afloop van het debat is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. Ook blijven de lijsttrekkers aanwezig om eventuele vragen van kiezers te beantwoorden.

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken