Nieuws

Home > Nieuws

Nieuws

RSS
 • Kermis in Barendrecht

  Van maandag 23 april tot en met zaterdag 28 april staat de kermis op het Binnenhof aan de Middenbaan-zijde

 • Aangepaste openingstijden en ophaaldagen tijdens feestdagen

  Wilt u langskomen op het gemeentehuis, iets inleveren bij het afvalaanbiedstation of een afspraak maken met één van de medewerkers van de gemeente? Houd dan rekening met afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen. Ook de afvalophaaldagen die op feestdagen vallen zijn aangepast. 

 • Kids Only Acaciahout en Weerkant: Kinderen kiezen favoriete ontwerp speelplek

  Binnenkort gaan wij twee speelplekken opnieuw inrichten: bij het Acaciahout en de Weerkant. Voor elke speelplek lieten wij de kinderen uit die buurten kiezen uit twee leuke ontwerpen. In totaal brachten 44 kinderen hun stem uit via een online enquête op deze website.

 • Gezocht: een kinderburgemeester voor Barendrecht!

  Barendrecht krijgt een kinderburgemeester! Vanaf schooljaar 2018/2019 starten wij met deze bijzondere ‘baan’. Alle kinderen die in dat schooljaar in groep 8 van één van de Barendrechtse basisscholen zitten, kunnen solliciteren.

 • Nieuws over vorming coalitie

  Op 21 maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. De stemmen zijn geteld en de uitslagen zijn bekend. Hier leest u het nieuws over de vorming van de nieuwe coalitie.

 • Knippen of sproeien tegen buxusmot

  Dode blaadjes, kale takken en spinnenwebben in uw buxus? Grote kans dat de buxusmot zich in uw buxus heeft genesteld. De rupsen vreten de groene blaadjes in een recordtempo weg. Eerst schrapen ze de onderkant van het bladmoes weg. Daarna beginnen ze bladeren aan elkaar te spinnen waardoor u de rupsen ook gaat zien. Zodra de temperatuur in het voorjaar boven de tien graden komt, komen de rupsen massaal uit hun eitjes. Wees er snel bij om ze te bestrijden, want in korte tijd maken ze complete buxushagen en -struiken kapot.

 • Definitieve uitslag gemeenteraadsverkiezingen

  De definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Barendrecht is bekend. Het opkomstpercentage lag dit keer op 55,83%. Dat is 0,19% meer dan bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. De meeste stemmen gingen naar EVB, gevolgd door CDA, SGP/ChristenUnie en VVD.

 • Definitieve uitslag referendum Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017

  De definitieve uitslag van het referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 in Barendrecht is bekend. Het opkomstpercentage lag op 54,53%. 10088 personen stemden voor de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 en 8913 personen stemden tegen.

Archief

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken