Iets gezien of gehoord

Home > Iets gezien of gehoord

Iets gezien of gehoord

Hoort u iets ontploffen of ziet u iemand iets vernielen? Laat dit de politie dan zo snel mogelijk weten! Op deze wijze verhogen wij gezamenlijk de pakkans.

Getuige? U kunt iets doen!

Bent u getuige van een vernieling, een misdaad of een ongeluk, bel dan naar 112! Is er geen directe actie noodzakelijk, maar weet u wel wie de dader is of heeft u andere belangrijke informatie, bel dan naar 0900 - 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800 7000.

Beeldmateriaal

Ook beeldmateriaal kan de politie helpen daders te pakken en ze op te laten draaien voor de kosten. Hoe? Pak uw mobiele telefoon en start met filmen of fotograferen. Let uiteraard wel altijd eerst op uw eigen veiligheid! Lukt het u om beelden te maken, dan kunnen die de politie enorm helpen. Zo kunnen ze zien dat de donkere auto die u zich herinnert een blauwe Ford Mondeo was. Of dat op de rode trui van de raddraaier het logo van een grote voetbalclub staat. Wie foto- of filmmateriaal heeft voor de politie kan contact opnemen met 0900 - 8844.

Melding overlast of vandalisme

Parkeeroverlast, overlast van jeugd of jongeren, of vernielingen van bijvoorbeeld straatmeubilair of prullenbakken? Bij een dringende melding (u bent getuige of er is directe inzet nodig om de overlast te stoppen) kunt u contact opnemen met de politie. In alle andere gevallen kunt u uw melding doorgeven via het formulier melding overlast of vandalisme

Gebruik van uw gegevens

Om u op de hoogte te houden over de afhandeling van uw melding hebben wij uw contactgegevens nodig. Wij maken gebruik van uw e-mailadres om u te berichten over de afhandeling van de melding. Wij gebruiken uw telefoonnummer als wij meer informatie nodig hebben om uw melding te behandelen.

Anoniem melden

Mocht u uw melding anoniem willen doen, dan kan dat. U vult dan bij de vakken met een sterretje een willekeurige letter in. Bij huisnummer een willekeurig getal, bij postcode 4 willekeurige getallen en 2 willekeurige letters invullen. Bij telefoonnummer typt u een fictief nummer. Wij kunnen u bij een anonieme melding logischerwijs niet op de hoogte brengen van de voortgang van uw melding.

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken