Duurzaamheidskring

Home > Duurzaamheid > Duurzaamheidskring

Duurzaamheidskring

Duurzaamheidskring Barendrecht is een netwerk van Barendrechtse bedrijven, (gemeentelijke) organisaties, instellingen, verenigingen en individuele inwoners dat zich inzet voor een sociaal en economisch duurzamer Barendrecht.

Het doel

Bij de Duurzaamheidskring staat het delen van kennis en ervaringen over duurzame maatregelen en het samenwerken centraal. Deelname aan de Duurzaamheidskring is niet vrijblijvend. Van elkaar leren, elkaar inspireren en samenwerken staat centraal.

Historie

De duurzaamheidskring Barendrecht is op de landelijke Dag van de Duurzaamheid opgericht. Op vrijdag 11 november 2011 ondertekenden ruim 30 mensen de ‘Verklaring van Barendrecht’. Dit gebeurde tijdens de conferentie Duurzaam: samen sterk!

Rol gemeente

Als gemeente hebben wij bij de totstandkoming van de Duurzaamheidskring vooral een aanjagersrol vervuld. Nu de kring er is, zijn wij aangesloten als deelnemer.

Lid worden

De Duurzaamheidskring hoopt u te kunnen inspireren om mee te werken aan een duurzaam Barendrecht en lid te worden van de Duurzaamheidskring Barendrecht door ondertekening van de ‘Verklaring van Barendrecht’. U kunt zich aanmelden via de website van de Duurzaamheidskring.

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken